Soil conditioning with the effectiveness of Humic acids

100% BIO

AEF support friendly

100% Hungarian

The HuminPower product line helps with…

restoring the soil structure

It has a positive effect on soil binding. It increases the soil’s humus content, thus increasing soil life.

water balance

It also improves the water retention capacity of the plants and soil. Treated areas survive drought and heavy rainy periods better.

strengthening the immune system

Enhances the resistance of plants to diseases. It helps to replace deficient elements, thus treating deficiency diseases.

increasing crop yield

Less unmarketable crop, higher quantity and higher quality produce. Increase in content value.

Our Professional Articles

How should I design my vegetable garden?

It's time to start planning the division of the vegetable garden. Experienced gardeners know that it is worthwhile introducing a few practical solutions for an abundant harvest.

MORE

Spring regeneration of our lawn

Finally spring is here! The gardens and fields are becoming green, but is the neighbour’s garden always greener? How can I get my lawn to looks so fresh and even in my own back yard?

MORE

Latest news from our Facebook feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

... TöbbKevesebb

19.12.30

🌍December 5. a Talaj Világnapja!🌱

Ezzel a jelmondattal indul útjára 2015-ben a Talajok💚Nemzetközi Éve, amely felhívja a figyelmet a tudatos és♻️fenntartható talajművelés és tápanyag-gazdálkodás, a nemzetközi🤝összefogás fontosságára.

2️⃣0️⃣1️⃣5️⃣-öt az ENSZ 6️⃣8️⃣. Közgyűlése nyilvánította a Talajok Nemzetközi Évének, december 5-ét pedig a Talaj Világnapjának. A rendezvénysorozat fő célja, hogy🗣tudatosítsa mindenki számára a talaj alapvető szerepét a🍎élelmiszerbiztonságban, a fenntartható fejlődésben, az éghajlatváltozás🌦hatásainak enyhítésében és nem utolsó sorban az emberi életben❗

A szervezők szeretnék felhívni a döntéshozók figyelmét⚠️is a hatékony📊stratégia- és jogszabályalkotás fontosságára a környezetkímélő☘tápanyag-gazdálkodás és a talajvédelmi erőforrások fenntartható használatának területén.☝️
💻www.fiatalokavidekert.hu

#fiatalokavidékért #értéketvetünk #tápanyag #talajvédelem #talajvilágnapja #fiatalgazda #éghajlatváltozás #környezetvédelem #fenntarthatóság #mezőgazdaság #közösenamagyaragráriumért #óvdatalajt
... TöbbKevesebb

19.12.05

More entries

HuminPower Instagram

Need more information?
Reach out to us via our contact details