Pályázatok

Kedvezményezett neve: Fertechnik Kft.
A projekt címe: A Fertechnik Kft. Malawi Köztársaságbeli piaci megjelenésének támogatása
A szerződött támogatás összege: 6.851.023 Ft
A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

Társaságunk a Fertechnik Kft 2015.05.11. nappal megrendelte a Malawiban megrendezésre kerülő árubemutatóhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatást az Inis Business Kft.-tól. Aláírásra került a megbízási szerződés, és ezzel megkezdődött a projektünk. A tanácsadó cég előzetes egyeztetéseket követően feltérképezte a helyszínen a potenciális vevőket, helyszíneket, és ezekről a cégekről, személyekről adatbázist készített. A külföldön szerzett tapasztalok alapján elkészítésre, és átadásra került a piackutatási tanulmányt.

A pályázatunk második lépéseként 2015. 06. 01-én aláírásra került az MW Film Ltd Malawi céggel a szolgáltatói szerződésünk. A szerződés alapján a Társaság vállalta, hogy 8 nagyvárosban, 33 kisebb városban mezőgazdasági/kereskedelmi központban bemutatótermet, kiállítási helyszínt biztosít. Vállalta még a helyi sajtótájékoztató megszervezését, és lebonyolítását. Elkészítette a bemutatótermek dekorálását. Vállalta a bemutatótermek közti szállítást, biztosítást, marketing anyagok elkészítését. A kiállítási helyszínekre biztosított tolmácsot. A projekt 2015.09.18-án ténylegesen befejeződött.

A projekthez kapcsolódó kötelező tájékoztatás, és nyilvánosság biztosításaként elkészült a projektről szóló fotódokumentáció, kihelyezésre került a megvalósítás helyszínén a “C” típusú tájékoztató táblánk, valamint elkészült a projektről szóló weboldalunk aloldala.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2015.09.18.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-14-2014-00088